avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea favorabila!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea favorabila!

buna seara.am o condamnare definitiva de 19 ani.in ncp maximul la aceasta fapta va fi de 18.inafara faptului ca vor scadea pedeapsa la 18 ani la contestatie la executare voi putea cere ca lege favorabila art 15 din actualul cod penal? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinadaniela87 , utilizator 14:11, 26 Noiembrie 2013
Nu vad posibil acest lucru.
Nu este aplicabila legea penala mai favorabila.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea facultativa in ncp alinadaniela87 alinadaniela87 imi poate spune cineva daca va mai fi legea cu aplicarea facultativa a pedepsei in ncp?sau banuiesc ca mai tre sa astept pana intra in vigoare ca pana in ... (vezi toată discuția)
Reducere de pedeapsa alinadaniela87 alinadaniela87 va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns....sotul meu a primit o condamnare definitiva de 19 ani intro incadrare de 15-25 iar in ncp incadrarea va fi de ... (vezi toată discuția)
Redozarea pedepsei alinadaniela87 alinadaniela87 va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns....sotul meu are 19 ani condamnare definitiva intro incadrare de 15-25 pentru grup organizat si talharie ..in ... (vezi toată discuția)