avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA

Apartamentul care a apartinut parintilor mei a fost in urma cu cativa ani folosit ca sediu pentru PFA tatalui meu - punctul de lucru se afla in alta parte.
In cazul in care s-a decis sa mi se faca contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere apare vreo problema in sensul ca inca este PFA pe adresa respectiva?
Nu cred ca este neaparat o problema. Poate ar trebui sa faceti un nou act de comodat intre dumneavoastra in calitate de actual proprietar si PFA-ul tatalui dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare sediu pfa voidro voidro Urmeaza sa opresc contractul de inchiriere al spatiului declarat sediul PFA. Nu voi inchiria alt sediu. Locuiesc intr-un imobil ce este in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu pfa-prelungit omuldezapada omuldezapada Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Acum cativa ani cand am deschis PFA-ul am intocmit si legalizat la notar ... (vezi toată discuția)