avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martori intervenienti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martori intervenienti

am nevoie urgenta de un sfat!
pe scurt:am introdus actiune de divort si incredintare copil minor.dupa circa o luna am introdus si actiune pt partaj.
la cererea partii adverse,cele doua procese s-au conexat.
in contul procesului de divort s-au audiat ca martori parintii sotiei.ulterior,acestia au devenit intervenienti in procesul de partaj,practic in acelasi proces cu cele doua actiuni conexate.
as dori sa stiu daca este legal,daca ati mai intalnit asemenea spete,in care ,martorii dintr-un proces sa aiba si calitatea de parti in acelasi proces.
as dori justificarea legala!
multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:48, 6 Aprilie 2009
Da aceasta situatie se poate intalni in practica.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat care va stii sa solutioneze cat mai bine cauza.
am un avocat angajat si cu toata opozitia lui judecatorul a admis cerera intervenientilor-martori.de aceea am apelat la dvs ca poate ati intalnit spete asemanatoare si puteti sa-mi dati o mana de ajutor!care este totusi baza legala in urma careia un martor poate fi si parte in acelas proces?
sunt cereri separate din cadrul dosarului de divort.
se pot admite ca martorii sa devina intervenienti.
exista totusi o baza legala?puteti sa-mi dati niste spete?este des intalnita aceasta practica judiciara?
INseamna o documentare de cateva ore sau zile raspunsul la fiecare intrebare... Baza legala e o srie de prevederi legale coroborate... si nu este scris clar in vreun articol de lege...
Puteti elimina marturiile acelor persoane din probatoriul luat in considerare pentru pronuntare... Care este insa gradul de interes al martorilor intervenienti in partaj cu privire la cauza de divort insa, nu ma pot pronunta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Marius Negut Marius Negut In speta se face partajul intre reclamant si parat,asupra unei constructii formata din 4 camere si un hol.In proces intervine un copil al celor doi care ... (vezi toată discuția)
Divort,partaj,program vizita andrutzu andrutzu In primul rand BUNA SEARA si va multumesc ca existati.As avea si eu cateva nelamuriri cu privire la procesul de divort.Am inaintat cererea de divort in luna ... (vezi toată discuția)
Minciuni în timpul procesului de partaj Tuty1983 Tuty1983 Sunt intr un proces de partaj , iar fostul meu sot a mintit cu nerusinare ca nu am avut o relatie de sot si sotie si ca nu am locuit niciodata impreuna. Am ... (vezi toată discuția)