avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Divort, plata credit
Discuție deschisă în Executare silită

Divort, plata credit

Buna Seara, as avea o intrebare; Sunt in divort cu sotia si avem luat un credit de la o banca pe care nu l-am mai platit, si ca atare am ajuns sa fiu executat silit ( deocamdata nu au ce), creditul a fost luat cu buletinul si cu adeverinta de venit a mea si a sotiei, ea fiind coplatitor. In urma divortului cine plateste tot creditul , eu singur sau amandoi ? Exista vreo lege prin care se imparte creditul, se poate intelege cu Kruk sa se imparta 50-50 creditul chiar daca viitoare mea fosta sotie nu accepta lucrul acesta?

Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 21:44, 17 Noiembrie 2013
In urma divortului nu se stabilite si cine va plati creditul ci numai dupa ce va partajati ....
Lucrurile vor ramane la fel.
Dvs. sunteti obligat iar sotia va fi executata silit daca nu va poate executa pe dvs.
Este sau nu de acord sotia dvs., amandoi sunteti obligati. Deci executarea silita o risca si dumneaei, in egala masura ca si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj pitik123 pitik123 buna ziua,am si eu cateva intrebari: in caz de divort cum s-ar imparti bunurile.... in urmatoarele conditii: masina luata cu o diferenta de bani din partea ... (vezi toată discuția)
Respingere contestatie executare luminutza luminutza Buna ziua tuturor si urari sarbatoritilor zilei! Dpa divort, am deschis un proces de partaj. S-a ajuns la o tranzactie intre parti, in care s-au impartit atat ... (vezi toată discuția)