avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre micsorarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre micsorarea pensiei alimentare

Buna seara,
am si eu o problema delicata in care va cer ajutorul.Am fost casatorita din urma careia am nascut un copil,care a ales sa ramana cu tatal.Intre timp mi-am refacut viata si urmeaza sa nasc urmatorul copil.As dori sa-mi spuneti ce acte si taxe imi sunt necesare pt micsorarea pensiei alimentare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:20, 17 Noiembrie 2013
Certificatul de nastere al copilului, copie dupa buletin si daca v-ati schimbat numele si copie dupa certificatul de casatorie, hotararea veche , chitanta ca ati platit taxa de timbru de 20 de lei, cerere.
Pensia se va reduce de la 25, la max. 16,5% din venitul dvs stabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara diminuata cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!va rugam sa ne ajutati in urmatoarea problema:vecinul meu si-a infiintat la inceputul anului 2011 in pfa in domeniul constructiilor,pana atunci ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara enoiuflorin enoiuflorin buna ziua,as dori un sfat,am un copil din prima casatorie si platesc pensie alimentara 25% din venitul net,momentan mai am un copil si doresc sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramonabr ramonabr Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca copilul meu care a implinit varsta de 18 ani si este inca clasa a-XI-a are dreptul mai departe la pensie alimentara din ... (vezi toată discuția)