avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Programul \\"Torch\\" este interzis sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Programul "Torch" este interzis sau nu?

Buna seara!
Am nevoie de muzica de pe Youtube pentru prezentari power point. Pot sa descarc muzica folosind "Torch" sau e la fel de interzis ca ""Torrente".
Multumesc pentru orice raspuns cu trimitere la lege!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:55, 21 Noiembrie 2013
Sursele mele nu sunt foarte credibile, asa ca imi permit sa trec peste recomandarea dumneavoastra.
Regret ca trebuie sa va informez ca faceti din nou o confuzie: eu nu mi-am permis sa va recomand nimic.
Cu aceiasi stima si respect...
PS: Consider subiectul incheiat.
Adrian Horatiu a scris:
nFolosirea programului Powerpoint fara licenta este sigur ilegala. Poate va referiti la Powerpoint Viewer? nA folosi la predare opera/muzica scrisa/cantata de altii este distributie ilegala daca nu aveti acceptul autorului operei si/sau interpretului in cazul operelor (ca insiruire de note muzicale) care nu mai intra sub copyright. nSingurul caz cand ati putea-o face legal ar fi daca ati folosi SCURTE fragmente in cadrul unei institutii de invatamant in masura justificata de scopul urmarit.nCum am spus mai sus programul prin care ati intrat in posesia lor e irelevant dpdv legal.nPS: Da, si \"folosirea de imagini din mediul online/spatiul virtual public\" pt distributie, in cazul in care nu e respectat dreptul de autor, este ilegala (inclusiv in cazul distributiei gratuite)

Of, of, of! Dumneavoastra aveti impresia ca scolile organizeaza concerte cu materiale de pe youtube, facand bani din asta sau impartind CD-uri piratate? :D Evident ca fragmente de piese se folosesc, nu opera intreaga.
In fine, va multumesc pentru implicare!
A, nu doamna. Singura mea impresie e ca de vreo 2 pagini incoace va raportati la mine de parca as fi de la ORDA. Intamplator doar cunosc problema si raspunsul meu mai sec de la inceput a vrut sa fie doar esential si atat. Nu trageti in pianist va rog, eu doar am expus succint cum suna legea.
Oricum cred ca pana acum ar fi trebuit sa va lamuriti ca nu sunt omul care sa creada ca dati concerte cu muzica piratata sau vindeti asemenea Cd-uri si nici nu cred ca e treaba mea asta. Aveti grija la fragmente, pot fi de tot felul :)
Succes!
:) Multumesc, asemenea!
Siiiii.... daca sunteti?! Glumesc, fireste.
Conteaza si instrumentul utilizat, asta o stiu sigur. E ca la stupefiante: sunt interzise, nu conteaza ca are dureri; daca nu are acordul medicului, e infractor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala folosirea acestui program pentru descarcare fisiere? ContSters224507 ContSters224507 Este legal sa folosesc internet download manager pentru a descarca de pe scribd un pdf privat cu drepturi de copyright (care nu are optiune de download) daca ... (vezi toată discuția)
Cat de legali sunt torrents lawcomp lawcomp Buna ziua, dupa arestarile de ieri din Bucuresti cu privire la torentii am zis sa caut vreo noua lege care s-ar fi dat in Romania. Pe langa discutiile ... (vezi toată discuția)
Pirateria pe internet, programe fara licenta Pink_Martini Pink_Martini Am auzit acum la stiri la radio ca se fac controale pentru cei care detin/folosesc programe fara licente. Cum se fac aceste controale? cica sint unii care ... (vezi toată discuția)