avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare cheltuieli transport cadre auxiliare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare cheltuieli transport cadre auxiliare

Daca in prevederile instructiunilor nr.2/2011 se precizeaza ca doar cadrele didactice beneficiaza de decontarea cheltuielilor de transport dar in contractul colectiv de munca la nivel de ramura se precizeaza ca se deconteaza personalului de invatamant, cui i se platesc aceste drepturi?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:59, 18 Noiembrie 2013
Normal ar fi sa beneficieze tot personalul, avand in vedere ca nedidacticul are salarii minime pe economie, dar inca nu se aplica prevederile CCM. Nici suta de euro nu se plateste, nici prima de instalare, nici salariile pentru profesorii care se pensioneaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces invatamant biroul biroul sotul meu a decedat de putin timp eu lucrez in invatamant.beneficiez de ajutor de deces de la angajatorul meu ? (vezi toată discuția)
Decontare transport personal nedidactic.buna ziua,sunt angajat al unui liceu ca personal nedidactic si ... GhiNaMar GhiNaMar Buna ziua.Sunt angajat al unui liceu ca personal nedidactic si,vreau sa stiu daca am dreptul de a mi se deconta transportul dintr-o zona rurala.Daca da,va rog ... (vezi toată discuția)