avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare pamant

Poate mama vinde sau trece pe alt nume pamantul?Mentionez ca suntem 2 frati iar tata a decedat.Mama vrea sa treaca pe numele unui frate de-al ei.Cand a decedat tata eu si fratele meu am renuntat la succesiune in favoarea ei.
Daca exista certificat de mostenitor in care unic mostenitor este mama dvs , cadastru si intabulare , mama dvs poate vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Informatii renuntare la mostenire Nevermind Nevermind Buna ziua, Rog suport in urmatoarea situatie. O familie compusa din 2 bunici (sot/sotie), mama (fica bunicilor) si fiul mamei (nepotul). - Bunicii nu au ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)