avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de judecata

am avut un PV de contraventie contestat la judecatoria saliste judetul sibiu unde mi s-a respins cererea. am facut recurs la tribunal in termen in luna iulie. nici pina azi nu se vede pe portal.just.ro alocarea unui termen la tribunalul sibiu. recursul se vede inregistrat pe portal.

intrebare: ce se intimpla cu dosarul ? exista vreo limita pina la care tribunalul poate aloca termen ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:45, 18 Noiembrie 2013
Pentru clarificarea situatiei adresati oficial cerere presedintelui de instanta competenta in solutionarea recursului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru 30 de zile - abuz al politiei - recurs syca_m syca_m Buna ziua, Va cer din nou sfatul referitor la o situatia mea cu plangerea contraventionala. Am depus plangere impotriva procesului verbal la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - primul termen syca_m syca_m Buna ziua, Tin sa va mulumesc pentru sfaturile date legate de subiectul[i] \"Permis suspendat pentru 30 de zile - ABUZ AL POLITIEI\"[/i]. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Perioada pana la ramanerea definitiva a solutiei in cazul unui recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, In cat timp de la respingerea unui recurs (contestare pv contraventie) ca nefondat solutia devine definitiva si irevocabila ? Multumesc ... (vezi toată discuția)