Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca copii mei care sunt studenti la zi la universitatea Transilvania din Brasov, nu au nici un venit, au contract de inchiriere la fisc, au mutatie , nu au proprietati si toate actele in regula, pot primi subventie la gaze. Mentionez ca de multe ori au fost sa depuna actele, de fiecare data le-au gasit diferite chichite la acte, iar acum ca sunt toate in regula, au motivat ca nu pot primi actele pt subventie deoarece sunt intretinuti de parinti. Noi parintii stam la 100km de Brasov , iar ei stau cu chirie, deoarece nu au prins loc in camin.V-as ruga sa-mi dati un raspuns cat mai repede, deoarece numai pama poimaine, 20 noiembrie mai primesc acte, si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac, ca fara aceasta subventie pt ei, nu stiu cun ne-am descurca. Multumesc anticipat,.
O zi buna.
Sunt de acord cu dvs, indiferent cum este gandita si aplicata legea si politica copii nostri tot au de pierdut , iar eu am considerat-o discriminare , vis-a vis de ceilalti studenti care locuiesc cu parintii si care de asemenea locuiesc la camin.
Ma gandesc sa fac o scrisoare catre mass media pt a le aduce si lor la cunostinta cele cuprinse de lege, poate ei nici nu stiu de aceste hotarari. Pana la urma au si ei un subiect de presa, din care poate iesi ceva.
Dilemă
nevael
Bună, sunt student în anul I la o facultate de stat pe specializarea informatică care este situată în afara județului din care am domiciliul. Până ... (vezi toată discuția)