avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces civil contra politiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces civil contra politiei

Buna ziua,
in anul 2009 am avut un accident de masina pe DN1, nici pana la momentul actual dosarul nu este finalizat , nu ma lungesc aici cu intamplarile, incompetentele si nepotismele care au lungit atat dosarul .

Intrebarea mea ar fi : pot cere daune morale politiei ca institutie ? sau politistilor care au anchetat dosarul, ca si persoane fizice ?
Un eventual proces trebuie deschis in localitatea in care activeaza politia sau in cea in care domiciliez eu ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: catalinic , utilizator 17:30, 18 Noiembrie 2013
Teoretic daca aveti dovezi temeinice puteti analiza oportunitatea unei astfel de actiuni
Atentie insa ca va puteti confrunta direct in instanta cu reprezentanti/aparatori ai intimatei,care sa ridice exceptii,lipsa de procedura,etc
multumesc pt raspuns .
Da stiu ca e o lupta cu morile de vant dar vreau sa fiu sigur ca fac tot ce tine de mine pt incheierea unei povesti urate.

Pot sa deschid procesul la Bucuresti(unde am eu domiciliul) contra politiei Prahova ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal americanux americanux Buna,am un caz mai complicat dar a avut urmari tragice si nu vreau sa ma dau batut si nu voi renunta nici daca trebuie sa cheltuiesc tot ce am....pe scurt...mi ... (vezi toată discuția)
Calomnie sau ce?! marinchen marinchen Am o problema de un an cu un vecin care de cate ori consuma alcool imi aduce injurii si jigniri destul de urate si la nelocul lor,daca il intreb ce are sau ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat Radu_M Radu_M BUNA.DE CURAND MI A FOST SUSPENDAT PERMISUL DE CONDUCERE PE 3 LUNI DATORITA FAPTULUI CA AM CONDUS SUB INFLUENTA ALCOOLULUI.IN PRIMA FAZA MI S A ELIBERAT O ... (vezi toată discuția)