avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TRANSFER DE PROPRIETATE IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TRANSFER DE PROPRIETATE IMOBIL

Buna ziua,

Doresc sa cumpar o cladire afala in proprietatea unei persoane fizice, pe care in acest moment o inchiriez, construita pe terenul unei alte persoane fizice. Va rog respectuos sa imi spuneti care ar fi cea mai putin costisitoare metoda de dobandire a acesui imobil, si care ar fi pasii de urmat.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mona3 , utilizator 16:48, 18 Noiembrie 2013
sa cumparati si terenul si casa, altfel nu aveti nici o garantie......eu personal nu as cumpara o casa fara sa detin terenul de sub ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere imobil de pe srl pe pf dtur dtur Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi cea mai ieftina metoda pentru a trece un imobil detinut de SRL, pe proprietar persoana fizica - persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare casa sub ipoteca si o problema cu terenul claudiu_783 claudiu_783 Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea speta: Cetateanul X doreste sa cumpere o casa (cu curte) de la cetateanul Y. Casa a fost construita ... (vezi toată discuția)
Detin casa dar fara terenul de sub ea taraboste taraboste Buna ziua, In urma lichidarii unei societati comerciale, parintii mei au achizitionat la o licitatie un imobil ce servea ca o cladire de arhiva. Procesul ... (vezi toată discuția)