avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru??????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru??????????

Buna ziua
Sotul meu este banuit de 3 fapte de furt . Nu sunt probe si de fapt aceste fapte nu sunt ale lui , deoarece4 el este plecat din tara. Se poate sechestra masina care este pe numele lui , doar pentru faptul ca este banuit si nu sunt probe ?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 11:03, 2 Aprilie 2009
nu deocamdata...depinde ce se va dispune dupa ce va fi judecat.
Daca nu sunt faptele lui,nu are cum sa aplice sechestru pe bunuri.
Inteleg ca este plecat din tara. Cind ,dupa fapte sau inainte.Este important pentru bunul mers al anchetei.

Detectiv Particular FILIP STELIAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare blue2v blue2v buna ziua!am o intrebare:unei persoane i s-a emis mandat de arestare.aceasta este fugita din tara.eu ca persoana fizica il pot aduce legal in tara?sau pot fi ... (vezi toată discuția)
Violente din partea ginerelui turchy_20 turchy_20 nu pot sa-mi vad fata din cauza sotului ei care nu ma lasa sa intru in curte la el de cate ori ma duc ma asteapta cu niste tigani carora le zice nasul care ne ... (vezi toată discuția)
Sotie acuzata de tainuire lolo0112 lolo0112 dupa ce a dat declaratie de[b] martor[/b] in procesul in care sotul ei era acuzat de furt , s-a pus in miscare impotriva sotiei (martor initial) actiunea ... (vezi toată discuția)