Ma poate lamuri si pe mine cineva ce presupune mai exact clauza de stabilitate?
In cazul in care eu, angajat al societatii X, primesc o oferta mai buna de la societatea Y.
Societatea Y cum imi poate garanta in scris si legal ca nu ma vor concedia (restructura postul) pentru o perioada de 24 de luni de exemplu, dat fiind faptul ca eu am renuntat la societatea X si am venit la ei?
Mai exista o lege in aceasta tara care sa asigure din acest punct de vedere un salariat?
Aceasta asigurare nu vine cumva in contradictie cu art 81 (4)?
Pe parcursul existenţei contractului individual de muncă, încheiat pe o perioadă determinată, în principiu, angajatorul poate să procedeze la concedierea salariatului respectiv (ca şi în cazul salariatului parte într-un contract pe durată nedeterminată), potrivit legii.
Scopul clauzei de stabilitate este acela că angajatorul să se oblige să nu îI concedieze pe salariat (pentru cauze neimputabile acestuia), garantându-i o stabilitate relativă.
Aşadar, Iăsându-i salariatului posibilitatea de a demisiona, o astfel de clauză îI limitează pe angajator; pe o anumită durată de regulă, egală cu cea de existenţa a contractului - angajatorul nu-I poate concedia pe salariat decât în cazurile având ca temei culpa celui care prestează muncă sau pentru un motiv obiectiv (fără legătură cu salariatul respectiv).
Clauza de stabilitate
mroby
Buna ziua,
Va cer sfatul in urmatoare speta.
Angajatorul doreste majorarea salariilor cu o anumita valoare, in mai multe transe cu conditia ca angatii sa ... (vezi toată discuția)