avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Utilizarea sistemelor informatice sub control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Utilizarea sistemelor informatice sub control judiciar

Buna ziua,

sunt nou aici, sper sa fiu in categoria corecta.

Caut disperat raspuns la o problema si se pare ca sunt putine persoanele care s-au lovit concret de aceasta.

Sunt eliberat conditionat sub control judiciar; printre multe obligatii, am obligatia de a nu folosi sisteme informatice (de a nu ma loga) cu "rea" credinta. (Cu buna credinta, deduc ca am voie)

In ce cazuri discutam despre folosirea sistemelor informatice cu "rea" credinta, si cand e vorba de "buna" credinta?

Sper ca aici sa fie cineva care a mai avut problema si sa aflu un raspuns concret, pt a putea evita o re-arestare...

Multumesc anticipat !

Muresan
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:32, 22 Noiembrie 2013
Ati amestecat mai multe conditii: neexercitarea unei profesii/activitati cu sisteme informatice, a nu folosi sisteme informatice cu rea credinta si a nu folosi sisteme informatice deloc. In primul rand ar trebui sa va lamuriti de care din aceste conditii e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea masurilor liberarii pe control judiciar in caz de condamnare cu suspendare damian81 damian81 buna ziua, am si eu o intrebare la care cei de la IPJ nu au stiut ce solutie sa imi dea... am fost arestat preventiv si pus in libertate sub control ... (vezi toată discuția)
Computer accesat din locatie necunoscuta nemultumita nemultumita Am descoperit astăzi ceva foarte ciudat pe profilul meu de facebook. Am intrat la setări securitate, ultima opțiune cu ”unde ești logat” și am găsit ... (vezi toată discuția)
Filmarea politistului in sectia de politie, legal? justice123 justice123 Fiindca politistul refuza sa-mi accepte plangerea penala, pe motiv ca amenintarea nu e amenintare si altele (fiindca in prealabil vorbise cu paratul, asa cum ... (vezi toată discuția)