Buna ziua. In vederea pensionarii la limita de varsta, de la casa de pensii mi s-a solicitat o adeverinta de venit de la firma unde am lucrat, care sa cuprinda venitul lunar cu ore suplimentare, premieri, sarbatori lucrate, absolut orice venit suplimentar, in vederea stabilirii exacte a venitului pentru care se va calcula pensia. De la serviciul personal al firmei unde am lucrat 35 ani mi s-a spus ca nu mai au de unde sa-mi dea asa ceva, ca nu mai au evidenta. Pentru cei care au plecat in urma cu cativa ani s-au eliberat aceste adeverinte si i-au ajutat la obtinerea unui plus la pensie. Intrebarea mea este unde ma pot adresa cu o sesizare pentru a obtine aceasta adeverinta. Sunt de acord ca este mult de cautat dar nu cred ca s-au distrus toate arhivele, mai ales ca este o firma mare inca foarte activa pe piata. Va multumesc.
Va multumesc. Inteleg ca singura solutie in cazul in care nu pot obtine pe cale amiabila adeverinta dorita, este apelarea la serviciile unui avocat si eventual actionarea in justitie.