avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu stiu cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu stiu cui sa ma adresez?

Ma numesc Paula si am lucrat ca femeie de serviciu la o asociatie de proprietari in anul 2009 pe o perioada de 2 ani,2009-2011 prin conventie,specific ca nu mea cerut decat datele din buletin si sa semnez o hartie,am intrebat daca imi plateste tot la stat si mea zis ca da,acum me-a venit de la ministerul finantelor publice o somatie cu titlu executoriu ca am de plata suma de 840,00 catre asigurari sociale de sanatate,am intrebat asociatia de proprietari si meau raspuns ca ei nu erau obligati sa me-o plateasca,iar acum nu stiu ce sa fac suma e foarte mare iar eu nu detin nici un loc de munca, ma-ti putea informa cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 15:19, 19 Noiembrie 2013
va trebuie sa o achitatii, mergeti la finante si cereti o reesalonare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari david ionica david ionica Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie daca conventiile civile incheiate sau, asa cum se mai numesc ele contracte de prestari civile, aveam obligatia de a le ... (vezi toată discuția)
Presedinte comitet executiv cu conventie civila mira55 mira55 In urma evaluarii raportarilor asociatiei noastre de proprietari catre ANAF, s-a constatat ca, de cca doi ani, presedintele asociatiei noastre figureaza cu ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita... Anonim1122 Anonim1122 As avea o problema,in urma cu ceva vreme am luat o amenda de 1000 ron + chieltueli de judecata....am ignorat amenda in speranta ca va intra la impozite si cand ... (vezi toată discuția)