avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare concubin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare concubin

mama mea locuieste de cativa ani cu un concubin care mereu e pus pe scandaluri si batai atat asupra ei cat si asupra noastra a copiilor ei ne-am hotarat sa-l evacuam am facut o plangere la politie dar nu ne ajuta nimeni cu nimic vreau sa mentionez faptul k acesta sta in casa mamei mele nu are nici un act nu sunt casatoriti cu acte si are un copil care e pe numele mamei mele va rog ajutati-ne este atat de violent k ne este frica sa stam in casa cu el dormim numai cu usile incuiate ce sa facem?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:18, 20 Noiembrie 2013
1-Initial sesizati politia responsabila care in temeiul disp l nr 61/1991 poate dispune verificari si poate aplica sanctiuni pecuniare persoanei care domiciliaza fara forme legale
2-Analizati oportunitatea promovarii de actiune pentru evacuare in instanta de judecata


la evacuarea in instanta de judecata in cat timp se face?si unde trebuie sa merg
dar daca il evacuam fortat ce se poate intampla ?

Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
vreau sa mentionez faptul k acesta sta in casa mamei mele nu are nici un act


Nici macar carte de identitate cu domiciliul acolo?
Sau va referiti doar la faptul ca nu are drept de proprietate?
cartea de identitate e cu domiciliu mamei asta ar putea fi o problema va rog indrumati-ma ca nu mai stim ce sa facem la primarie, proprietar este trecuta mama si pe casa nu are nici un act

[ va rog, nu mai scrieti cu majuscule si nici nu K]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Puteti sa dovediti ca e violent ? Puteti cere emiterea unui ordin de restrictie si protectie. pe calea asta, l-ati evacua mai repede si chiar daca ordinul e pt un timp limitat, e mai usor sa nu il primiti decat sa il scoateti.
Cererea se depune la judecatoria pe raza careia va aflati domiciliul.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita din locuinta mr2005 mr2005 Buna ziua, suntem 5 frati iar in urma taxei de succesiune,dupa decesul tatalui,am decis impreuna cu mama sa cedam fiecare partea ce ne revenea unui singur ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)