mama mea locuieste de cativa ani cu un concubin care mereu e pus pe scandaluri si batai atat asupra ei cat si asupra noastra a copiilor ei ne-am hotarat sa-l evacuam am facut o plangere la politie dar nu ne ajuta nimeni cu nimic vreau sa mentionez faptul k acesta sta in casa mamei mele nu are nici un act nu sunt casatoriti cu acte si are un copil care e pe numele mamei mele va rog ajutati-ne este atat de violent k ne este frica sa stam in casa cu el dormim numai cu usile incuiate ce sa facem?
1-Initial sesizati politia responsabila care in temeiul disp l nr 61/1991 poate dispune verificari si poate aplica sanctiuni pecuniare persoanei care domiciliaza fara forme legale
2-Analizati oportunitatea promovarii de actiune pentru evacuare in instanta de judecata
cartea de identitate e cu domiciliu mamei asta ar putea fi o problema va rog indrumati-ma ca nu mai stim ce sa facem la primarie, proprietar este trecuta mama si pe casa nu are nici un act
[ va rog, nu mai scrieti cu majuscule si nici nu K]
Puteti sa dovediti ca e violent ? Puteti cere emiterea unui ordin de restrictie si protectie. pe calea asta, l-ati evacua mai repede si chiar daca ordinul e pt un timp limitat, e mai usor sa nu il primiti decat sa il scoateti.
Cererea se depune la judecatoria pe raza careia va aflati domiciliul.