avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repunerea salariatului in drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repunerea salariatului in drepturi

Sunt angajat la unitatea A, subunitatea B,cu CIM suspendat pentru plangerea penala a angajatorului impotriva mea. In timpul cercetarii penale subunitatea B s-a desfiintat prin asimilare de catre o alta subunitate C,rezultand o subunitate D. Intre timp am fost gasit nevinovat de instanta.
Pot cere repunerea in drepturi si plata drepturilor de care am fost privat?
Cel mai recent răspuns: andra_ioana , utilizator 08:44, 20 Noiembrie 2013
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva andra_ioana andra_ioana Buna ziua,am fost suspendat pentru o plangere penala facut de angajator si am dovedit ca sunt nevinovat. Intre timp unitatea s-a reorganizat,posturile ... (vezi toată discuția)
Incetare contracte de munca prin concediere larisa-m larisa-m Buna ziua In cazul unei societati ce are ca profil activitati de constructii se doreste ca angajatii sa fie concediati ca urmare a faptului ca vine sezonul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat EUlavy EUlavy daca in prezent contractul de munca este suspendat conf.art.52 lit.c din Codul muncii,iar intre timp subunitatea la care activeaza cel suspendat din functie ... (vezi toată discuția)