avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Aveti idee cat este tariful perceput de un avocat din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Aveti idee cat este tariful perceput de un avocat din Baia Mare, ptr recuperarea taxei auto?

Aveti idee cat este tariful perceput de un avocat din Baia Mare, ptr recuperarea taxei auto? Este vorba despre o persoana fizica care a achizitionat masina inainte cu o zi de 1 iulie 2010 ( de cand s-a aplicat noul TVA ), si care a achitat atunci 1570 de lei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:54, 19 Noiembrie 2013
Nu, dar incercati aici sa contactati :
www.avocatnet.ro/content/con...
sau:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Comision recuperare taxa auto avril_dor avril_dor Buna ziua! Am depus cerere pt recuperarea taxei auto la finante si astept raspunsul. Cat ar fi comisionul unui avocat, precum si toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pedro01 pedro01 buna ziua as dori sa stiu sau sa-mi explice cinena daca exista o posibilitate sa recuperezi taxa de timbru pe care am plati-o in 2013 aprilie in valoare de ... (vezi toată discuția)