avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa se poate esalona?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa se poate esalona?

Buna seara! Am primit o amenda administrativa de 1000 lei. Intrebarea mea este daca se poate esalona pe 10 luni, de exemplu. Unde trebuie facuta cererea de esalonare, daca se poate esalona: la parchet sau la fisc? Am primit acasa rezolutia de nup de la parchet si amenda, dar in hartii nu scrie unde trebuie platit sau in cat timp. Mai trebuie sa mai vina vreo hartie dupa termenul de 20 de zile in care se poate contesta?
Domiciliul meu actual este in Bucuresti, am o viza de flotant pentru Bucuresti valabila pana in august 2014. Cum pot face sa nu se mai trimita nicio hartie la domiciliul parintilor? Cu toate ca am scris in declaratia data la politie, in trecut, ca doresc sa se trimita corespondenta la adresa din Bucuresti, cei de la parchet au trimis si acasa la parinti si aici, in Bucuresti.
Daca se esaloneaza amenda, tine de directia fiscala din Bucuresti sau cea din orasul parintilor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:08, 20 Noiembrie 2013
Nu se poate esalona
Amenda administrativa ( spre deosebire de amenda penala, care poate fi platita esalonat, intr-un interval de doi ani ) nu poate fi platita in rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supemarket - amenda administrativa bogdan_i_metro bogdan_i_metro Anul trecut in toamna, mai exact in noiembrie am fost prins in supermarket furand si mai exact un mouse wireless de vreo 120RON. Mi s-a facut un formular de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog bodys24 bodys24 Am primit de la procuror o comunicare prin care scrie neinceperea urmaririi penale si amenda administrativa 1000 lei si cheltuieli judiciare 30 ... (vezi toată discuția)
Proprire cont pentru amenda rovinieta. simulink simulink Buna seara! Am domiciliul in Galati dar locuiesc de cativa ani in Cluj, in chirie, cu viza de flotant. La casa din Galati nu mai locuieste nimeni. Zilele ... (vezi toată discuția)