avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Problema obtinere certificat fiscal de la vanzator
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Problema obtinere certificat fiscal de la vanzator

Buna ziua va-s ruga daca se poate sa ma indrumati si pe mine ce pot face si ce pasi pot urma ptr. a putea obtine un certificat fiscal de la vanzator in urma cumpararii unui autoturism? Mentionez ca acesta ma amana de la o saptamana la alta si nu pot inscrie masina.Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
constantinichim, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 11:15, 20 Noiembrie 2013
adresa scrisa si inregistrata la politie - unde ar trebui sa va inscrieti masina - cu precizarea ca vanzatorul refuza sa va dea certif fiscal - asa aveti dovada ca ati facut demersuri .
adresa scrisa catre vanzator - cu confirmare de primire - sa va puna la dispozitie certificat fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara talon fiscal costel 3 costel 3 am cumparat o masina in 2010 am facut acte de vinzare cumparare ,dar nu am putut sa iau talonul de fiscalizare ,deoarece am cumparat masina din Craiova iar ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o masina mostenita vanduta in urma decesului proprietarului? myyrela myyrela am mostenit o masina in urma decesului fratelui meu,iar un nepot avand actele masinii mi-a vandut-o,iar masina este de negasit.va rog sa ma indrumati unde pot ... (vezi toată discuția)