Buna ziua! Am luat o teapa de pe okazii.ro in sensul ca am primit in locul unui produs comandat aproape nou ,un altul uzat de alta culoare si forma.Am luat legatura cu vanzatorul care a zis ca le-a incurcat si ca mi-l primeste inapoi.l-am returnat dar refuza sa-l ridice pe motiv ca i-am dat calificativ (pe site) negativ.Am salvate aceste convorbiti pe messenger.
As vrea sa fac plangere la Politie va rog sa-mi ziceti daca la politia din orasul vanzatorului sau la Politia de care apartin eu? Nu cunosc adresa de domiciliu al vanzatoarei ci doar numele, telefonul si un post restant de la oficiul postal. Ma gandesc ca politia poate afla adresa daca are numele complet. Ce parere aveti am sansa sa-mi recuperez banii?Am reclamat acest fapt si la adm.site-ului dar acestia nu misca un deget ca sa te ajute.
Plangerea o puteti depune la Politia sau Parchetul de pe langa Judecatoria din aria dvs. de domiciliu. Chiar daca este gresit adresata, institutia la care depuneti plangerea ARE OBLIGATIA sa o trimita pe cale administrativa organului competent.