avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune pe okazii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune pe okazii

Am luat legatura cu un vanzator pe okazii.ro si am ajuns la o intelegere,eu ii trimit telefonul meu si un mp3player,iar el trimite telefonul lui,intelegerea fiind sa ne aratam simultan chitantele emise la posta.
Am trimis coletul la adresa specificata de el,pe numele sau presupusul lui nume,i-am aratat chitanta,el mi-a aratat-o pe a lui,aceasta avand stampilele de rigoare,Toate acestea au avut loc pe data de 23-24,iar un colet in tara ar trebui sa ajunga in maxim 3-4 zile din spusele doamnelor de la posta.Intrebarea mea este daca pot sa depun plangere?(tin sa specific ca am toate convorbirile cu el pe messenger salvate in arhiva,poza cu chitanta si presupusele poze reale ale produsului lui) Astept raspuns,Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 07:22, 8 Martie 2010
Incercati sa mai luati legatura cu vanzatorul. Poate ca acesta este de buna credinta, intarzierea ajungerii coletului la dumneavoastra nefiindu-i imputabila. Daca aveti convingerea ca a-ti fost inselat, sigur ca puteti depune o plangere.
Vă rog să daţi amănunte privind vânzătorul.Este o persoană juridică?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)
Teapa de pe okazii.ro ContSters301351 ContSters301351 Buna ziua! Am luat o teapa de pe okazii.ro in sensul ca am primit in locul unui produs comandat aproape nou ,un altul uzat de alta culoare si forma.Am luat ... (vezi toată discuția)
Probe alinaa80 alinaa80 Va rog sa-mi spuneti daca discutiile pe messenger pot constitui probe intr-un proces. Mulțumesc! (vezi toată discuția)