avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un al doilea contract dupa incetarea primului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un al doilea contract dupa incetarea primului contract...

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie. Am avut un angajat pe care l-am angajat in luna iulie pe o perioada nedeterminata. Din cauza unor probleme personale ale respectivului, am ajuns de comun acord sa incheiem contract prin acordul partilor cu data incetarii de 12 septembrie.
In acest moment, din cauza unor alte probleme de ale respectivului, l-am reangajat printr-un nou contract de munca pe o perioada nedeterminata cu data de incepere de maine, 21.11.2013.
In acest caz, voi fi nevoit sa fac o noua fisa de aptitudini sau noi seturi de analize medicale, chiar daca cele de la prima angajare din iulie inca sunt valabile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 20 Noiembrie 2013
In opinia mea, ar trebui refacute aceste analize si fise intrucat este vorba despre o noua angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de aptitudine dina10 dina10 Buna ziua. Am fost angajata cu contract ind. de munca pe perioada determinata de la 03.02.2014 pana la 30.04.2014. Angajatorul vrea sa-mi schimbe contractul ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini valabila la incetarea cim irinel dumitrescu irinel dumitrescu O fisa de aptitudini valabila la incetarea CIM mai poate fi folosita in cazul reangajarii in perioada de valabilitate a fisei, la aceeasi societate? Diferenta ... (vezi toată discuția)
La schimbarea locului de munca trebuie refacute toate analizele pentru fisa de medicina muncii? alina_29 alina_29 Daca dupa 3 luni de la angajare mi s-a incheiat cartea de munca, si doresc sa ma angajez in alta parte in acelasi domeniu, trebuie sa refac toate analizele ... (vezi toată discuția)