avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen comunicare hotãrâre judecãtoreascã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen comunicare hotãrâre judecãtoreascã

Bună ziua!
Aş putea cumva scurta timpul printr-o cerere, ceva în care ajunge hotărârea de încredinţare a minorului la unul din părinţi şi să o ridic, personal să nu mai vină prin poştă?
Cel mai recent răspuns: spyd3r9999 , utilizator 17:57, 21 Noiembrie 2013
nu exista aceasta posibilitate hotararile se comunica cf disp. procedurale.
Mulţumesc...Auzisem că se pot face unele miş-maş-uri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pe calea ordonantei presedintiale nerespectata madalina34 madalina34 sunt in divort,am o fetita de 3 ani jumatate,am parasit domiciliul de 4 luni cu aceasta,locuiesc la mama mea,fetita frecventa gradinita,se acomodase bn,pana ... (vezi toată discuția)
Incredintarea exercitarii autoritatii parintesti sperantagabi sperantagabi daca sa stabilit incredintarea autoritati parintesti ,pentru un minor ,unuia dinre parinti , poate sa il duca unde doreste acesta , sal poarte ,dintro locatie ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor maroma maroma Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de vizita minor la ... (vezi toată discuția)