avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizare turnee de poker!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizare turnee de poker!

Buna Ziua! Care sunt etapele, pe care trebuie sa parc.ca sa poti organiza legal turnee de poker? :)
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 01:13, 4 Aprilie 2009
Trebuie sa aveti in obiectul de activitate al societatii cod CAEN 9200 activitati de jocuri de noroc si pariuri. Pentru alte autorizatii suplimentare mai intrebati.
Eu m-am gandit ca si o persoana fizica sa organiz.turnee... cu autorizatie? Exista asemenea posib. Sau numai pers. juridice pot opta pt. pt.acest lucru?
Numai persoanele juridice.Dar poate exista si posibilitatea de a organiza aceste turnee fara premii, adica ceva sa semene cu concursurile de bridge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Organizare turnee sportive de poker texas hold'em chijer chijer Buna ziua. Ma intereseaza daca stie cineva cum se pot organiza turnee de Texas Hold\'em fara sa ai nevoie de autorizatie pentru jocuri de noroc.Ma refere la ... (vezi toată discuția)