avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Figurez cu datorie la firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Figurez cu datorie la firma de recuperari

Buna ziua am aflat de curand ca figurez cu o datorie la Garanta Asigurari in recuperare de catre Top factoring.Mentionez ca Garanta Asigurari a acoperit o datorie in valoare de 1400 ron pe care o aveam la o anume banca,fiind asigurat de catre acea banca la momentul cand am luat creditul.As dori sa aflu daca este legal ca firma de asigurari Garanta sa-si recupereze acesti bani de la mine odata ce eu am platit in costul ratei aproape 4 ani,si asigurarea creditului.Multumiri celor ce ma ajuta cu ceva raspunsuri clare si la obiect.
Cel mai recent răspuns: stef56 , utilizator 16:00, 21 Noiembrie 2013
cred ca societatea de asigurari a platit datoria dvs catre banca, dar dvs nu ati platit asigurarea, nu erati asigurat cand au platit bancii.
urmareste cu atentie polita de asigurare si vezi care a fost forma de plata a asigurarii
exista polite care au fost achitate integral pe toata durata creditului (anticipat) si polite in care asiguratorul isi incasa suma lunar, odata cu plata ratei de credit
personal, cred ca daca banca a executat asiguratorul , polita a fost de categoria 2
astept un raspuns de la tine pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare credit in caz de deces ady.alex ady.alex Buna ziua! Am si eu o nelamurire. La contractarea unui credit am incheiat o polita de asigurare in caz de deces (dar doar din cauza naturala) cu banca ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale fara giranti si garantii - titular decedat Boatca Elena Boatca Elena Titularul acestui credit a decedat in urma unui infarct. Banca a oprit 1200 lei din suma imprumutata (10.000 ron) pt. comisioane si asigurare. Familia nu stia ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit exigibil fcamy fcamy Buna seara. Am o mare problema si doar dvs ma puteti ajuta: Am facut un credit ipotecar pe 30 ani pentru achizitionarea unui apartament. La inceputul ... (vezi toată discuția)