avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara instiintare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara instiintare

in anul 2007 cineva a facut o rata la altex. si-a achitat toate ratele, poate cu mici intarzieri, dar in final si le a achitat. astazi, a primit o scrisoare la un birou judecatoresc ca va fi executata silit... acasa nu a primit nici o citatie , desi am cautat pe net si am vazut ca a fost un proces cu 2 termene. la primul termen s-a emis adresa catre un B.E.J, iar la al doilea termen-Admite cererea. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Fără cale de atac. Dată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.10.2013. E posibil? ce poate sa faca in atare conditii? :(:(:(
Cel mai recent răspuns: stefana88 , utilizator 19:38, 20 Noiembrie 2013
Da, notificarile nu intrerup termenul de prescriptie.
multumesc mult. am mai cautat pe net si vad ca nu e un caz izolat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen si conditii prescriptie datorie Gabriela83 Gabriela83 Buna ziua, in ce conditii si in ce perioada de timp se prescrie o datorie? In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale de la......., am platit ratele la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita martinell martinell Servus tuturor . Raman dator celor ce ma pot lumina . In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de la o banca ....credit ce nu l-am putut achita din ... (vezi toată discuția)
Executare silita- credit neachitat jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu o intrebare :sora mea avea o restanta de ce va timp( 1 an )la o banca 1500ron am cautat pe saitul jud si am gasit ca s-a jud in lipsa si s-a ... (vezi toată discuția)