daca se poate va rog un raspuns la urmatoarea problema ,cand faci parte din asociatia de locatari daca ai bransamente individuale(apa rece cu apacanal si apa calda si caldura cu ct)? va intreb aceste lucruri pt.ca m-am saturat sa se calculeze gresit consumul de apa si pierderile( Cand aceeasi suma pe apartament,cand o suma x nr.persoane,cand pierderile sunt calculate si la ap cu 0 persoane cand nu sunt calculate)etc.Cine ma obliga sa fac parte din asociatie cand familii de 3 persoane declara consum de 2mc de apa rece si fam cu 1 persoana consuma 6mc ?care este temeiul legal care imi ingradeste acest drept ?Nu ma intereseaza femeia de servici care....,nu ma intereseaza cheltuieli cu asociatia,administratorul s.a.m.dNu stiu doar cum trebuie sa platesc apa meteo si curentul de pe casa scarii probabil exista o solutie si pt.asta.
Va multumesc frumos,
Pierdere de apa
orsaia2006
am urmatoarea intrebare ...daca un propietar din cadrul unei as de prop refuza sa plateasca suma de 3 ron ,suma ce reprezinta pierderea de apa pe parte comuna ... (vezi toată discuția)