avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical, prelungire CIM?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical, prelungire CIM?

Buna ziua
Am urmatoarea problema:
Un salariat care are contract de munca pe perioada determinata de 6 luni , pana pe data de26.11.2013, aduce concediu medical pentru perioada 20.11.2013 - 30.11.2013. Avand in vedere ca angajotrul nu mai avea nevoie de salariatul respectiv sa decis ca incetarea contractului sa se faca de drept la data expirari CIM, dar acum ca el a aduc concediu medical care este procedura corecta : sa se calculeze concediul medical pana la data care ar trebui CIM sa inceteze de drept sau sa se faca prelungirea CIM pana la data terminarii conediului medical ?
In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: elam , utilizator 14:50, 21 Noiembrie 2013
Daca angajatorul a decis ca nu mai are nevoie de acest salariat, cim inceteaza de drept la data expirarii, iar concediul medical se plateste de angajator numai perioada ce tine de contract, adica pana pe 26.11.2013, diferenta de zile de concediu medical se platesc fie de AJOFM, daca are drept de somaj, fie de Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal livialavinia livialavinia Buna ziua, Sunt angajata la o societate comerciala de 1 an si 5 luni, cu contract de munca pe durata determinata, acesta urmand sa expire in 30.11.2013. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata si concediul medical oanavaciu oanavaciu Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca o persoana cu CIM pe perioada determinata se afla in concediu medical (din motive legate de sarcina) in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical irina69 irina69 Buna ziua! Am o salariata angajata pe perioada determinate pana la data de 15.08.2015. care a intrat in concediu medical.in luna iunie are 3 certificate ... (vezi toată discuția)