Buna ziua. Am fost dat in preaviz pe o perioada de 20 de zile din data de 20 11 2013,as dori si eu sa stiu ce benefici am de la firma pe perioada de preaviz si dupa incheierea acestuia,mentionez ca beneficiam si de bonuri de masa. Va multumesc.
In perioada de preaviz va bucurati incontinuare de aceleasi drepturi conform CIM si ale CCM la nivel de unitate (daca exista), conform Codului muncii. Daca in CCM sau RI al unitatii exista si alte prevederi care se aplica in perioada de preaviz (ex. program redus la 4 ore) sau dupa incetarea CIM (salariu compensatoriu) veti beneficia si de aceste drepturi.
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
Salar compensatoriu
anelice
Buna ziua,
As avea o intrebare legat de salariu compensatori. In luna septembrie mi se va inchide punctul de lucru, iar in prezent sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)