Va rog mult sa-mi raspundeti. Acum 5 ani am fost cooptata in domeniul asigurarilor private. Nu am reusit sa fac prea multe polite si m-am hotarat sa renunt. Fostul manager (cel care m-a cooptat) a facut asigurari pe numele meu, el incasand sumele provenite din comisioana, semnand in locul meu politele si restul documentelor. Problema este ca mi-a venit acsa plic de la 2 banci pentru restituirea anumitor debite provenite din aceste polite in valoare de 10000 lei. Nu vreau sa platesc avnd in vedere ca nu am incasat eu acesti beni. Ce pot face pe cale legala?
Va multumesc anticipat.
Daca ma duc la banca respectiva imi pot oferii copii dupa politele respective sau imi trebuie un mandat judecatoresc?
Am uitat sa specific ca dupa ce m-am retras timp de 6 luni am fost hartuita si amenintata cu bataia. Am depus plangeri la politie, am explicat situatia politistului, insa acesta nu a luat nicio masura. Am dat doua declaratii, insa politistul a stiut si de falsul in inscrisuri si nu a facut absolut nimic (deoarece acesta- managerul- are rude si relatii in politie)
Va multumesc mult pentru sfaturile acordate.