avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Urgent - somatie restituire debite neincasate de mine
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Urgent - somatie restituire debite neincasate de mine

Va rog mult sa-mi raspundeti. Acum 5 ani am fost cooptata in domeniul asigurarilor private. Nu am reusit sa fac prea multe polite si m-am hotarat sa renunt. Fostul manager (cel care m-a cooptat) a facut asigurari pe numele meu, el incasand sumele provenite din comisioana, semnand in locul meu politele si restul documentelor. Problema este ca mi-a venit acsa plic de la 2 banci pentru restituirea anumitor debite provenite din aceste polite in valoare de 10000 lei. Nu vreau sa platesc avnd in vedere ca nu am incasat eu acesti beni. Ce pot face pe cale legala?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: georgiana1986 , utilizator 14:31, 22 Noiembrie 2013
Pai nu aveti decat sa mergeti la banca si sa detaliati situatia. managerul respectiv va raspunde penal pentru fals si uz de fals, daca a facut asta.
formulati urgent plangere penala impotriva persoanei respective anexand toate documentele avute,solicitati expertiza grafologica pt a dovedi falsificarea semnaturilor.
Daca ma duc la banca respectiva imi pot oferii copii dupa politele respective sau imi trebuie un mandat judecatoresc?
Am uitat sa specific ca dupa ce m-am retras timp de 6 luni am fost hartuita si amenintata cu bataia. Am depus plangeri la politie, am explicat situatia politistului, insa acesta nu a luat nicio masura. Am dat doua declaratii, insa politistul a stiut si de falsul in inscrisuri si nu a facut absolut nimic (deoarece acesta- managerul- are rude si relatii in politie)
Va multumesc mult pentru sfaturile acordate.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2013
georgiana1986, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii si folosirea abuziva a numelui annaly24 annaly24 Sunt Ana Enache și aș dori să vă întreb cum se pedepsește folosirea numelui și falsificarea semnaturii pe niste acte oficiale chiar dacă nu exista ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Incheiere contracte asigurare ilegal dinugeorge26 dinugeorge26 Buna ziua, problema mea este urmatoarea: am avut un prieten in conducerea unei firme de asigurari care, in anul 2008, mi-a intocmit un contract de agent de ... (vezi toată discuția)