avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna seara! In cazul personalului didactic din invatamantul preuniversitar, perioada de bacalaureat se considera concediu de odihna???
Cel mai recent răspuns: bianca_bianca3 , utilizator 13:06, 25 Noiembrie 2013
Multumesc frumos pentru raspunsuri!!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu neaprobata mi_prejmer_scoala mi_prejmer_scoala Suntem la sfarsit de an scolar si voi depune cererea de concediu de odihna la secretariat. Pentru ca mi-am exprimat \"libertatea\" de a pleca in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna invatamant Marissa87 Marissa87 Buna ziua, revin cu o alta intrebare pentru ca in cadrul unitatii nu gasesc raspuns. La inceputul anului scolar, cand am semnat contractul de munca era ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea concediului de odihna martuka martuka Buna seara. Nelamurirea mea este legata de modul in care se poate rezolva o neefectuare a concediului de odihna din anul 2013, dat fiind ca in data de 01 iulie ... (vezi toată discuția)