avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport temporar pentru cetatean din Republica Moldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport temporar pentru cetatean din Republica Moldova

Cat timp dureaza dupa casatorie, intre cetatean roman si cetateanca moldoveanca, eliberarea pasaportului temporar? C-am ce acte ar trebui? Cum se procedeaza cu dreptul de sedere pentru ea (Cetatean din R. Moldova)Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
GeorgeBurcea, utilizator
Cel mai recent răspuns: GeorgeBurcea , utilizator 15:52, 29 Noiembrie 2013
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Justitiarul711, utilizator
Multumesc frumos! un week-end placut si sanatate maxima! Multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
CasĂtorie cu cetĂȚean din r. moldova Cristinna14 Cristinna14 CASĂTORIE CU CETĂȚEAN DIN R. MOLDOVA Bună tuturor! Am nevoie de ajutorul celor ce cunosc mai bine situația. - Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)