avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiinare firma dezinsectie / deratizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiinare firma dezinsectie / deratizare

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in legatura cu infiinarea unei firme prestatoare de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.Care sunt etapele care trebuiesc urmate pentru infiinatrea societatii precum si autorizarea acestei(necesarul de resurse tehnice pentru inceperea activitatii : recipiente, echipamente de protectie, spatii de depozitare, transport ) precum si personalul necesar calificat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 14:52, 2 Aprilie 2009
Deplasati-va la Oficiul registrului Comertului din localitatea dvs. si solicitati acolo toate informatiile in legatura cu infiintarea societatii. Pe scurt va trebuie : unicitatea(denumirea firmei ) extras cf +contract de inchiriere pentru sediu , acte de identitate asociati , capital social 200 lei (taxe in jur de 800 lei) Semnati actele la ORC (statut , declaratii de autorizare a activitatii , vector fiscal, etc) Restul depinde de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)
Exclusivitate contract serviciu public vasile12 vasile12 Buna ziua, As vrea sa stiu daca PRIMARIA poate incheia un contract de exclusivitate cu o firma privind serviciul public de dezinsectie, dezinfectie, ... (vezi toată discuția)