avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare societate comerciala

Vreau sa cumpar o societate comerciala (SRL) de la o persoana cunoscuta.
Va rog sa-mi spuneti ce sa verific mai intai pentru a nu avea probleme mai tarziu.
Cel mai recent răspuns: ContSters239798 , utilizator 09:49, 3 Decembrie 2013
Buna ziua,

trebuie sa stiti ca este o operatiune riscanta iar eliminarea oricarui risc presupune mai degraba infiintarea unei noi societati, costurile fiind sensibil apropiate.

Costi Boncu
Buna ziua
Daca doriti un SRL fara riscuri eu va pot ajuta. Eu vreau sa vand un SRL (platitor de TVA) infiintat in iunie 2013 pe care nu am nici un fel de activitate, deci riscuri zero

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand un srl ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Am un SRL (platitot de TVA) deschis in iunie 2013 si pe care nu am avut nici un fel de activitate. Vreau sa-l vand. Un posibil cumparator a venit ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale - modalitati ursu1980 ursu1980 Am o firma SRL din 2013 neplatitoare de TVA si vreau sa o vand. Cum pot face? Precizez ca nu are datorii. Multumesc! (vezi toată discuția)
Tva inclus sau nu in pret anais_anais anais_anais Va rog sa ma ajutati. Doua societati - una de transport si una de asigurari au incheiat un contract de inchiriere de spatiu publicitar. Adica cea de ... (vezi toată discuția)