avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale - modalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale - modalitati

Am o firma SRL din 2013 neplatitoare de TVA si vreau sa o vand. Cum pot face? Precizez ca nu are datorii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 14:37, 17 Septembrie 2014
Gasiti o persoana interesata careia sa ii cesionati societatea sau o dizolvati si radiati dvs.
trebuie sa mai stiti ca o sa va coste ceva bani, vanzarea unei societati nu inseamna vanzarea unui produs oarecare .
cel care o sa va preia societatea o sa va solicite si un buget .
Incercati sa o inscrieti aici: [ link extern ] /

Cumparatorul suporta cheltuielile vanzarii.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl lnegreanu lnegreanu Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate-masina pe firma viorelada viorelada Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca dizolv srl -ul care a fost in suspendare si am un autoturism pe firma,daca am cerut ca patrimoniul sa revina in totalitate ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand un srl ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Am un SRL (platitot de TVA) deschis in iunie 2013 si pe care nu am avut nici un fel de activitate. Vreau sa-l vand. Un posibil cumparator a venit ... (vezi toată discuția)