avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru numere de circulatie (P-uri) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru numere de circulatie (P-uri) Ungaria

Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la dosar penal fiindca in urma cu 2 luni am fost oprit in circulatie de catre politistii din Romania motiv ca am avut montate pe masina numere de circulatie de ungaria cu semnul P. Exemplu P-05164.
Aceste numere fiind perfect valabile in toata Uniunea Europeana, avand registru completat si asigurare valabila, si politistii spun ca Romania nu le recunoaste si m-i s-a facut dosar penal si mi-au ridicat permisul de conducere fiind sanctionat de art 85.01.4 din OUG 195/2002.
As dori sa stiu daca exista o baza legala pt ca nu gasesc nicaieri motiv sa mi se i-a dreptul de a conduce, n-am avut niciodata nici un accident si n-am incalcat nici o lege pana in prezent si totusi am ramas fara permis :(
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: attilah , utilizator 22:54, 9 Martie 2014
multumesc pt raspuns, asta am sa si fac ma adresesz ambasadei si as mai avea o intrebare daca pot depune un memoriu undeva si unde sa ma adresez pentru asta ?
Angajati-va domnule un avocat sa va descurce problema, stati asa mult si bine, nu aveti unde sa depuneti memorii si oricum nu rezolvati nimic, este un dosar penal si se rezolva asa cum se rezolva, nu au termen.
inteleg, dar am avocat aproape de la bun inceput doar ca mi se pare enorm de mult sa ma tina 6 luni fara permis fara sa incalc nici o lege.
Daca aveti avocat ar trebui sa se ocupe el de problema dvs, pentru asta il platiti.
multumesc pt ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul cu numere provizorii expirate visan_veve visan_veve In ziua de 13 am condus autoturismul personal neverificad termenul la care autorizatia de circulatie expira,iar in momentul opririi de catre agentul de politie ... (vezi toată discuția)
Asigurare si itp expirate, suspendare permis LaurentiuBG LaurentiuBG Buna ziua! In urma cu 3 luni am fost oprit de politie si ca urmare a verificarii s-a constatat ca asigurarea nu era valabila ,masina inmatriculata in Bulgaria ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere expirate + alcoolemie 0.14 in aerul expirat ucg ucg Ma oprit politia si am fost prins ca am condus un autoturism cu numere expirate si alcool 0.14 in aerul expirat.Am fost la politie atunci si am dat declaratii ... (vezi toată discuția)