Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la dosar penal fiindca in urma cu 2 luni am fost oprit in circulatie de catre politistii din Romania motiv ca am avut montate pe masina numere de circulatie de ungaria cu semnul P. Exemplu P-05164.
Aceste numere fiind perfect valabile in toata Uniunea Europeana, avand registru completat si asigurare valabila, si politistii spun ca Romania nu le recunoaste si m-i s-a facut dosar penal si mi-au ridicat permisul de conducere fiind sanctionat de art 85.01.4 din OUG 195/2002.
As dori sa stiu daca exista o baza legala pt ca nu gasesc nicaieri motiv sa mi se i-a dreptul de a conduce, n-am avut niciodata nici un accident si n-am incalcat nici o lege pana in prezent si totusi am ramas fara permis :(
Multumesc anticipat !
multumesc pt raspuns, asta am sa si fac ma adresesz ambasadei si as mai avea o intrebare daca pot depune un memoriu undeva si unde sa ma adresez pentru asta ?
Angajati-va domnule un avocat sa va descurce problema, stati asa mult si bine, nu aveti unde sa depuneti memorii si oricum nu rezolvati nimic, este un dosar penal si se rezolva asa cum se rezolva, nu au termen.