avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unirea dosarelor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unirea dosarelor

daca am doua dosare la doua diferite instante,ambii pentru inselaciune cu mod de operare similara,pot sa cer unirea dosarelor? (dosarele sunt in diferite judete)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:25, 23 Noiembrie 2013
De cerut puteti cere dar instanta nu o sa dispuna conexarea.
nu o sa dispuna nici cu aplicarea art 335? (extinderea procesului penal)
Se va judeca fiecare proces de instanta sesizata.nUlterior se va face contopirea pedepselor daca veti fi condamnat.nnE posibil si altceva in cazul dvs. Cu ocazia contopirii pedepeselor daca vor fi mai multe.

Se poate si ceea ce ziceti dar nu acum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
"Se poate si ceea ce ziceti dar nu acum"
..cand? cer scuze ca tot insist!
multumesc

Cu ocazia contopirii se vor analiza toate aspectele.
Daca instanta va considera ca nu se impune contopirea pedepselor va proceda in alt mod.
Cazurile dvs. sunt si destul de incurcate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune-contopiri-spor-situatie grea puncuskaa puncuskaa am avut 6 pedepse cu suspendare pe care curtea de apel a contopit si am ramas cu 3 ani suspendare,dar instanta a gresit si nu a contopit o pedeapsa de 2 ... (vezi toată discuția)
Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati mezgageza mezgageza daca parchetul a facut apel impotriva unui inculpat intr un dosar in care sunt 2 inculpati,poate sa inrauteasca situatia inculpatului impotriva caruia nu au ... (vezi toată discuția)
Acte materiale oltul oltul in ce cazuri dispune instanta extinderea cercetarii judecatoresti? intr o perioada de 6 luni am comis mai multe infractiuni...(inselaciuni) am fost cercetat de ... (vezi toată discuția)