Buna ziua.
In legatura cu decizia de incetare a CIM, am primit astazi inscrisuri de la societatea in cauza, printre care se afla si cererea semnata de mine,in alb(fara data si numar de inregistrare) odata cu semnarea contractului, prin care solicit incetarea activitatii conform art 55, lit (b). Eu nici n-am realizat ca am semnat, pana sa vad documentul acum.. adica a fost in alb, fara numar de inregistrare, data si mi s-a spus ca este doar o formalitate pentru a nu mai fi nevoit apoi sa vin iar la sediu in Bucuresti pentru o semnatura la sfarsitul perioadei determinate stipulata in contract.
Este scrisul meu in dreptul numelui si semnatura mea, data este scrisa de altcineva, se vede diferenta de scris. Si as dori sa stiu daca mai pot face ceva in acest caz, existand dovezi, atat in pasaport cat si in permisul de rezident (data de intrare si data de iesire din tara respectiva, precum si rezervarea facuta de societate pentru data de plecare si de intoarcere.
Si mai sustin angajatii societatii ca mi-au trimis fisa fiscala, avand si confirmare de primire in data de 15.03.2012 ca este tardiva actiunea mea, eu fiind notificat de incetarea contractului prin primirea fisei fiscale (fara sa primesc decizia de incetare).
Si ca nu pot solicita recunoasterea vechimii in munca, deoarece nu fac dovada ca am prestat vreo activitate in folosul subscrisei dupa data de 15.06.2011 sau ca am depus cerere sau notoficare catre subscrisa pentru incetarea contractului de unca prin acordul partilor incepand cu data de 12.08.2011 (data la care am avut zborul de intoarcere in Romania)
As dori sa-mi spuneti daca mai pot face ceva in acest caz, sau este totul in zadar?
Multumesc mult pentru timpul acordat si pentru eventualele raspunsuri.
Cu stima,
Adrian
Buna ziua.
Multumesc pentru raspuns.
Spuneti-mi va rog daca este valida aceasta "cerere" daca ea nu are trecuta data cand a fost facuta. Adica scrie in stanga sus nr de inregistrare din data de 7.07.2011. si apoi scrie jos "rog sa-mi aprobati incetarea activitatii in aceasta societate conform articolului 55 lit(b) din CM incepand cu data de 15.06.2011.
Pentru a fi valida, nu trebuie sa fie trecuta data cererii si nu doar data cand a fost inregistrata?
Avand in vedere ca decizia a fost completata in data de 14.06.2011, trebuia sa semnez si eu aceasta decizie pentru a fi valida incetarea CIM?
Va multumesc