avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Masuri luate de instanta in cazul neachitarii unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Masuri luate de instanta in cazul neachitarii unui credit

in cazul unei datorii catre brd, care a fost transferata catre o firma de recuperari, si care nu a putut fi recuperata prin executare silita, care sunt masurile luate de instanta in acest caz. datoria este de aproximativ 19.000 euro
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:13, 24 Noiembrie 2013
Instanta doar incuviinteaza executarea dvs silita, ceea ce a facut deja, mai mult de atat, nu va face.
Daca nu aveti bunuri mobile si imobile, banca nu isi va recupera banii.
Instanta nu are niciun rol in recuperarea banilor, ci executorul judecatoresc/firma de recuperari.

Asa cum vi s-a spus, singurul rol al instantei este acela de a incuviinta executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare andrei catalin andrei catalin Buna ziua.Am avut un card de credit de la brd in valoare de 1200 de lei.la care am platit o perioada la timp dar am fost bagat in somaj si am rams fara ... (vezi toată discuția)
Am câștigat recent un proces civil cu un samsar de mașini. care este procedura de executare silită? Diamandi Diamandi Am castigat recent un proces civil cu un samsar de masini. Care sunt pasii urmatori pentru a recupera banii pe care trebuie sa mi\'i dea? Problema este ca la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita zuzulici74 zuzulici74 Care sunt etapele ce trebuiesc parcurse de executorul judecatoresc in cadrul unei executari silite? (vezi toată discuția)