avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu vor parintii sa-mi dea copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu vor parintii sa-mi dea copilul

buna ziua am si eu problema vreau sa plec de la parinti am decis sa ma mut cu iubitu meu si am un copil din prima casnicie. si ai mei parinti nu vor sami dea copilu ce se intampla daca il iau si plec si ei dupaia se duc la politie va rog sami rasp tot azi daca puteti

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 24 Noiembrie 2013
Cum adica nu vor ? Care e situatia, locuiati impreuna, bunicii au crescut copilul, aveti conditii bune pt locuit, cati ani are copilul ?
da locuiam cu parinti si acum nu mai vreau sa stau cu ei ce se intampla daca il iau si plec ce poate sami faca

[ nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Nu are ce sa va faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! sunt mama singura, am un copil de 3 ani locuiesc ... 1234fsj6i 1234fsj6i Buna seara ! Sunt mama singura am un copil de 3 ani locuiesc cu parinti mei sunt casnica nu am de lucru , insa parinti mei cred ca copilu meu este al lor , ma ... (vezi toată discuția)
Calomnie- parintii concubinului decedat m-au dat afara din casacu copilul minor raduflorina raduflorina As dori sa intreb ce sanctiuni pentru calomnie neadevarata in cazul unei boli presupuse citate impotriva mea fara dovezi si spuse intr-un loc public.Cum se ... (vezi toată discuția)
Despartire- concubinaj cu minori; violenta in familie Greso Greso Buna ziua. am fost in concubinaj si de multa vreme nu neam intales de mult ma batea dar nam zis la nimeni ca ma fost rusine. Da intro zi mam dus acas si ma zis ... (vezi toată discuția)