Buna seara ! Sunt mama singura am un copil de 3 ani locuiesc cu parinti mei sunt casnica nu am de lucru , insa parinti mei cred ca copilu meu este al lor , ma jignesc in toate felurile , eu sunt doar bona la acest copil numi dau dreptu la decizi in privinta copilului , nu ma ajuta cu obsolut nimic traim din alocatie , social , dar eu nu mai pot locui cu ei pt ca ma imbolnavesc psihic , vreau sami iau copilu sa nu mai traiesc cu ei in casa , ce am de facut ?
Buna ziua!
In primul rand trebuie sa va angajati undeva.In momentul actual dvs. nu aveti resurse financiare sa ingrijiti copilul.Dupa ce aveti servici,puteti locui undeva cu chirie si sa duceti copilul la gradinita.
Sau puteti merge la primarie sa cereti o locuinta sociala.Dar si pentru asta tot trebuie sa aveti servici,altfel cu ce ingrijiti copilul?
Ca sa puteti pleca trebuie sa fiti pe picioarele dvs, sa aveti venituri, sa va asumati cresterea si educarea minorului. Sa vedeti cu ce va pot ajuta autoritatile, sa va informati si apoi sa puteti pleca cu cel mic. Sunt fundatii care va pot ajuta temporar cu un adapost pana gasiti de lucru, important este sa vreti sa lucrati.
Copil
costel111111
buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)