Am instrainat un autoturism prin contract de comodat ,iar la finele contractului respectivul nu ami mai innapoiaza masina,eu am actionat in judecata persoana pentru restituire autoturism .
intrebarea mea este daca trebuie sa platesc taxa de timbru ?(si daca DA cat?)
Prin contractul de comodat,nu au fost operate modificari asupra proprietarului bunului auto care ati fost si ati ramas dv
Prin contractul de comodat dv ati dat acordul asupra utilizarii bunului auto,in favoarea unui tert,pentru o perioada de timp,la finalul caruia bunul auto sa va fie restituit
poi asta este problema ,ca respectivul mi-a trnsmis ca nu mai are masina si ca a dus-o la fier vechi.Problema este ca masina figureaza in continuare pe numele meu si platesc impozit pentru ea.Dosarul este deja la judecatorie,dar as fi vrut sa stiu daca trebuie sa platesc taxa de timbru sau altceva ,pentru ca nu ami permit sa platesc avocat
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contract de comodat
ytalyanu
Buna ziua ,am si eu o intrebare: in anul 2010 am facut un contract de comodat intre mine si un prieten pentru un autoturism inmatriculat pe numele meu in ... (vezi toată discuția)
Comodat auto
bogdandobre
Buna ziua. Vreau sa cumpar un autoturism fara taxa de timbru platita ,si doresc sa fac contract de comodat cu proprietarul. Vreau maimulte informatii despre ... (vezi toată discuția)