va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care furnizorul de utilitati refuza sa-mi puna la dispozitie un duplicat al contractului in baza caruia invoca diverse articole pt a impune diverse taxe.
Avand in vedere ca este o situatie de monopol,poate stabili unilateral valoarea acestor taxe ? Un ordin al unui presedinte ANRE se poate substitui unui contract semnat intre parti ? pana la urma nu mai inteleg care este valoarea unui contract daca vine un terst, care spune ca reglementeaza ( pretul ) si dicteaza, peste vointa mea de consumator captiv, noi clauze la contract.Bineinteles, nu ni se aduce la cunostinta nimic ca doar suntem reglementati....doar noi, consumatorii.
Nu se poate face nimic. Sunteti cumva un "baiat destept" care cumpara curent de la Hidroelectrica? Nu! Atunci cumparati in continuare curent de pe piata "libera". De la 1 ianuarie trebuie sa cumparati mai mult curent de pe piata libera. La pariu ca o sa-l cumparati de la Termoelectrica unde e cel mai scump?
Contract telefonie mobila
axw
Buna ziua,
Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)