avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizare energie electrica ENEL Muntenia
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizare energie electrica ENEL Muntenia

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti ce se poate face in situatia in care furnizorul de utilitati refuza sa-mi puna la dispozitie un duplicat al contractului in baza caruia invoca diverse articole pt a impune diverse taxe.
Avand in vedere ca este o situatie de monopol,poate stabili unilateral valoarea acestor taxe ? Un ordin al unui presedinte ANRE se poate substitui unui contract semnat intre parti ? pana la urma nu mai inteleg care este valoarea unui contract daca vine un terst, care spune ca reglementeaza ( pretul ) si dicteaza, peste vointa mea de consumator captiv, noi clauze la contract.Bineinteles, nu ni se aduce la cunostinta nimic ca doar suntem reglementati....doar noi, consumatorii.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: syncmaster , utilizator 09:52, 26 Noiembrie 2013
Nu se poate face nimic. Sunteti cumva un "baiat destept" care cumpara curent de la Hidroelectrica? Nu! Atunci cumparati in continuare curent de pe piata "libera". De la 1 ianuarie trebuie sa cumparati mai mult curent de pe piata libera. La pariu ca o sa-l cumparati de la Termoelectrica unde e cel mai scump?
:) speram sa obtin un sfat juridic, daca este posibil sa atacam cumva contractul, etc, etc.De caterinca sunt in stare dar nu aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizarile enel, o dementa totala!!! ccodrut ccodrut Va salut, Am si eu o problema cu serviciile oferite de compania ENEL. Situatia sta in felul urmator: Am un apartament de doua camere care este inchiriat ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Care este răspunderea notarului când datele din contract nu corespund cu realitatea? Cristidomni Cristidomni Buna ziua, Ce se intampla daca intr-un contract de vanzare cumparare un notar introduce un paragraf fals, cu buna stiinta, de exemplu ca nu exista asociatie ... (vezi toată discuția)