Buna ziua,
Avand in vedere DECIZIA Curtii de Apel prin care SC este obligata sa-l reintegreze in functia avuta anterior concedierii si la plata salariului din mom. concedierii si pana la reintegrarea efectiva, intrebarile mele sunt:
-- sunt obligata sa-i trimit o DECIZIE DE REINTEGRARE IN BAZA UNEI HOT. JUDEC. ?
-- daca da, in finalul unei astfel de decizii am vazut ca e mentionat faptul ca, decizia de reintegrare, poate fi atacata in 45 de zile la Trib.??
-- banii, sunt obligata sa-i dau pe toti o data?? ( in decizie nu scrie un termen expres sau ceva de genul acesta);
-- ma poate executa daca ii dau esalonat??
VA ROG MULT SA MA AJUTATI!!!!:(:(
-- sunt obligata sa-i trimit o DECIZIE DE REINTEGRARE IN BAZA UNEI HOT. JUDEC. ?
Se va emite o decizie de reintegrare pe postul detinut anterior concedierii.
-- daca da, in finalul unei astfel de decizii am vazut ca e mentionat faptul ca, decizia de reintegrare, poate fi atacata in 45 de zile la Trib.??
Intr-adevar, acesta este termenul de contestare in instanta.
-- banii, sunt obligata sa-i dau pe toti o data?? ( in decizie nu scrie un termen expres sau ceva de genul acesta);
Aici depinde de intelegerea cu salariatul. Exista posibilitatea platii integrale sau partiale.
-- ma poate executa daca ii dau esalonat??
Daca exista un act juridica incheiat intre partyi prin care plata se face in rate , numai daca nu este platita rata , atunci salariatul poate trece la executarea silita.