v-as ruga sa ma sfatuiti intr-o problema cu care ma confrunt in momentul de fata:in 2005 am cumparat o locuinta de la o persoana,s-au intocmit actele,dar propietarul a avut rugamintea sa o tin pe mama lui in locuinta,intr-o camera pana va fi in imposibilitatea de a se mai descurca singura.in contractul de vanzare cumparare nu exista nici un fel de clauza..eu am tinut aceasta batrana fara chirie,am tinut-o din omenie si din mila pe care o am pentru batrani..deci au trecut 8 ani iar batrana deja de o luna a cazut la pat,eu ajutandu-o..l-am chemat pe fiul acesteia,care nu locuieste in localitatea unde locuiesc eu ca sa o ia pe batrana sa o ingrijeasca,dar el nu vrea pentru ca ii este frica ca nu o voi mai primi inapoi.deja batrana necesita asistenta oermanenta,avand un accident vascular,iar acum este internata intr-un spital din localitatea unde locuieste fiul sau..intrebarea mea este,pot sa refuz acceptarea in continuare a batranei,eu fiind propietarul de drept al caser iar dansa neavand nici un fel de statut?daca da,cum pot sa ma apar in caz ca fiul ei va interveni?precizez ca eu de 8 ani am stat in 2 camere,iar cea de-a treia lasandui-o batranei iar fiul ei sta in apartament de 3 camere..eu sunt lipsita de o camera iar el beneficiaza de confortul a 3 camere...cum sa procedez in cazul in care fiul acesteia vrea sa o aduca pe batrana inapoi in casa mea,mie fiindu-mi necesara acea camera deoarece fiica mea urmeaza sa se casatoreasca si sa stea cum se cuvine,in casa mea...va multumesc anticipat..
Drept de habitatie
gi-jane2
Buna dimineata!
Bunica mea are drept de habitatie intr-o camera dintr-un ap de 2 camere. Cand nu s-a mai putut ingriji singura,cu acordul ei, a fost dusa de ... (vezi toată discuția)