avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima salariala in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima salariala in concediu de maternitate

buna ziua,

imi puteti spune, va rog, daca o persoana care se afla in cele 126 de zile de concediu maternal poate primi un bonus? Daca da, sunt anumite reguli/taxe care se platesc doar pentru acel bonus?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina manea , utilizator 15:59, 25 Noiembrie 2013
Poate beneficia de premiu, daca el se acorda pentru o perioada anterioara lucrata. Se achita toate contributiile sociale.
Multumesc mult de info.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal Mmka Mmka Bună seara, Daca am lucrat la o firmă până la data de 11 iunie 2019 apoi am rămas însărcinată și m-am angajat din nou în altă parte la o firmă ... (vezi toată discuția)
Eu dacă am lucrat un 1 la o firma de paza și acum lucrez încă ... Roxananelu29 Roxananelu29 Eu dacă am lucrat un 1 la o firma de paza și acum lucrez încă 6 luni la alta fabrica pot primi prenatal? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua m-ar interesa sa stiu daca o femeie care are 10 luni lucrate poate intra in concediu medical sau risc maternal daca este insarcinata in 4 luni ... (vezi toată discuția)