avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fara drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fara drum de acces

As dori sa va intreb daca noi am fost pusi in posesie in 1996 cu un teren de 7000mp iar acum s-a constatat ca detinem cu 500 mp mai mult poate cineva sa intabuleze terenul de 500mp daca acest teren nu are drum de acces la el? pentru ca o avocata a intabulat acest teren ,este posibil asa ceva?Nu noi am masurat terenul noi am fost pusi in posesie,ce am putea face?
Daca merge pe baza cunostintelor nu mi conteaza daca este drum sau nu aceasta femeie care a intabulat la noi in gradina a mai intabulat la alte 4 famili tot in gradina iar easi tatal sau sant avocati oare ce am putea face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare intabulare marc55 marc55 Buna ziua. In anul 2005 am facut la oficiul de cadastru incheierea de intabulare a unei proprietati obtinute in uram actului de vanz -cump.aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Drum servitute mihai13d mihai13d Buna ziua am achizitionat de curand (5) zile un teren , in vederea construirii uni case . dar am aflat ca intr e mine si vecinii spate - fata exista un drum ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)